Zolder
Vaak is de zolder de laatste ruimte in een huis waar aan gedacht wordt! Wanneer er behoefte ontstaat om meer vierkante meters in huis te kunnen benutten is het vaak de zolder die uitkomst kan bieden. Op zolder kunt u bijvoorbeeld veel spullen opbergen, of een kamer extra maken voor de kinderen of voor uzelf, of een hobbykamer, of een complete badkamer.
Vaak heeft u schuine knieschotten op de zolder die de ruimte daarachter verbergen. Alleen al het openen van deze ruimte en toegankelijk maken daarvan levert u een zee van opbergruimte op. Met bijvoorbeeld daarvoor dan weer een schuifdeursysteem worden de opgeborgen spullen ook nog eens aan het zicht onttrokken en blijft de zolder netjes.
Voor extra lichtinval kunt u er uiteraard ook voor kiezen om een dakraam te laten plaatsen. Er zijn op dit terrein vele mogelijkheden in kleur, materiaal en afwerking. Zowel aan de binnen als aan de buitenkant bestaan er lichtregulering systemen en kunt u de licht inval krijgen zoals u het hebben wil. Met een raam op het zuiden kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een buitenzonwering die ook de warmte reguleert.